CrossFit, beginner, gevorderd. CrossFit Gouda, CrossFit Waddinxveen, CrossFit Moordrecht, CrossFit Wayward

Huisregels | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | ©2020 door CrossFit Moordrecht.

Bedrijfsfitness

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Vitaliteitsmanagement wordt dan ook steeds belangrijker. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Wij zijn ervan overtuigd dat er door bedrijfsfitness meer mensen gaan sporten en het verzuim afneemt

Bij CrossFit Moordrecht train je in groepen van maximaal 10 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en heb je geen sportachtergrond nodig om mee te doen. De coach zorgt ervoor dat de workout voor iedereen uitdagend is. Of je nu een beginner bent, of al langer sport. Hierdoor is het voor iedere werknemer leuk en geschikt, omdat de workout aangepast kan worden naar zijn of haar niveau.

Vind je het als bedrijf interessant om een proefles te nemen met een groep werknemers? Neem dan contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook de tijden van training kunnen we dan in overleg bepalen (buiten het rooster om)

Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Dat zorgt voor flinke kortingen voor de werknemer die op kunnen lopen tot 50%. Kijk voor meer informatie op de website van Bedrijfsfitness Nederland (https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl)