top of page

Team

Alle coaches bij CrossFit Moordrecht hebben als doel om jou het beste uur van de dag te geven. Zij zijn er om jou persoonlijk te begeleiden. Bij ons train je in een groep van maximaal 10 personen, waardoor je altijd genoeg aandacht krijgt en je vragen kan stellen aan de coach.

Wij weten wie er blessures heeft en hoe we dat moeten aanpassen. Wij weten waar ieders persoonlijke doelen liggen en passen daar de intensiteit op aan. Wij weten hoe we moeten inspelen op beginnende sporters en hoe we de intensiteit verantwoord op kunnen bouwen.

Natuurlijk doet elke coach het op zijn eigen manier en dat maakt het ook leuk en persoonlijk!

Coach Menno

'Ik ben coach en eigenaar van CrossFit Moordrecht. Ik heb een duidelijke visie: CrossFit bekend en toegankelijk maken voor het grote publiek. Dat probeer ik te doen door de lessen zo te geven dat je geen ervaring nodig hebt met sporten en mensen plezier te laten maken. Als men plezier krijgt in het sporten is het veel makkelijker vol te houden.

Ik ben een coach die houdt van een grapje en het belangrijk vind dat alle leden zich welkom en op hun gemak voelen.'

Coach Remy

'Ik ben altijd bezig geweest met sporten. De laatste jaren ben ik mij vooral gaan richten op coaching en persoonlijke begeleiding. De uitdaging om een diverse groep iedereen persoonlijk te helpen om het beste uit zichzelf te halen vind ik het leukste.'

bottom of page