Lessen

XH1-2 (282).jpg

WOD

In de WOD (Workout Of The Day) doe je, samen met anderen, de workout van de dag. Deze workout is elke dag anders. Zo train je gevarieerd met fun

IMG_4592.JPEG

Weightlifting

In deze les gaan we aan de slag met olympic weightlifting. Bewegingen uit deze sport komen veel terug in de WOD. Tijdens deze les zullen we de snatch of Clean and Jerk oefenen of een gedeelte van die beweging. De focus ligt in deze lessen op techniek. 

XH1-2 (574).jpg

Teens WOD

Deze WOD (Workout Of The Day) is speciaal voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. De coach houdt rekening met de ontwikkeling van de tieners en wat zij aankunnen. Naast het fitter en sterker worden, wordt er tijdens de WOD ook gewerkt aan sportiviteit, leiderschap, zelfdiscipline en omgangsvormen.

XH1-1 (15).jpg

Personal Training

Wil je een bepaalde movement oefenen of aan specifieke doelen werken? Vraag Personal Training aan! Dit kan 1 op 1 of 1 op 2. Kijk hier voor meer informatie.

XT3-2 (41).jpg

Powerlifting/Strongman

In deze les werken we aan de techniek van het powerliften en het sterker worden. De basis zijn de drie oefeningen uit de powerlifting: squat, deadlift en bench press, maar er komen ook strongman onderdelen in voor zoals zandzakken, sledge pulls en yoke walks.

XH1-2 (353).jpg

Open Gym

Tijdens dit uur kan je zelfstandig trainen of bepaalde skills oefenen. Uiteraard is er altijd een coach die kan helpen.

CrossFit Gouda, CrossFit Waddinxveen, CrossFit Moordrecht, Westergouwe, Gouwe park , Park Triangle

  • Spotify Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Huisregels | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | ©2020 door CrossFit Moordrecht.