top of page

Lessen

We bieden verschillende lessen aan in de twee ruimtes die we hebben. De basis van CrossFit is de WOD (Workout of the Day). Wij zorgen ervoor dat de WOD elke dag anders en gevarieerd genoeg is om alle aspecten van fitheid te trainen. We raden beginners aan altijd te starten met de WOD, omdat je dan het meest gevarieerd traint.

Vind je het leuk om specifieke onderdelen te trainen dan zijn daar verschillende lessen voor.

moordrecht fotos-13_edited.jpg

WOD

In de WOD (Workout Of The Day) doe je, samen met anderen, de workout van de dag. Deze workout is elke dag anders. Zo train je gevarieerd met fun

moordrecht fotos-6_edited.jpg

StrongFit

In de StrongFit lessen ga je aan de slag met verschillende Strongmen -onderdelen. Dan kan je denken aan zandzakken, farmer carry's, sledgepull/push.

moordrecht fotos-20.JPG

Sweat WOD

Tijdens deze les gebruiken we geen halterstangen en doen we niks aan het rek. Dat zorgt ervoor dat deze lessen qua bewegingen minder moeilijk zijn, maar wel een hoge intensiteit hebben. In deze les zul je flink zweten en aan de slag gaan met dumbbels, kettlebells, lichaamsgewicht en cardio-onderdelen!

moordrecht fotos-19_edited.jpg

CrossFit Teens

CrossFit Teens is de brug tussen CrossFit Kids en de WOD voor volwassenen. In de lessen voor tieners bereiden we de kinderen op een verantwoorde manier voor op de techniek van de bewegingen en op sterker worden. Hierna kunnen tieners vanaf 17 jaar direct door in de WOD voor volwassenen.

Elke woensdagmiddag om 16:30 uur

bottom of page