Lessen

We bieden verschillende lessen aan in de twee ruimtes die we hebben. De basis van CrossFit is de WOD (Workout of the Day). Wij zorgen ervoor dat de WOD elke dag anders en gevarieerd genoeg is om alle aspecten van fitheid te trainen. We raden beginners aan altijd te starten met de WOD, omdat je dan het meest gevarieerd traint.

Vind je het leuk om specifieke onderdelen te trainen dan zijn daar verschillende lessen voor.

moordrecht fotos-13_edited.jpg

WOD

In de WOD (Workout Of The Day) doe je, samen met anderen, de workout van de dag. Deze workout is elke dag anders. Zo train je gevarieerd met fun

moordrecht fotos-6_edited.jpg

Strenght Hour

In deze les gaan we aan de slag met bewegingen op relatief weinig herhalingen en zwaar gewicht. De focus ligt in deze lessen op techniek en sterker worden. 

moordrecht fotos-20.JPG

Sweat WOD

Tijdens deze les gebruiken we geen halterstangen en doen we niks aan het rek. Dat zorgt ervoor dat deze lessen qua bewegingen minder moeilijk zijn, maar wel een hoge intensiteit hebben. In deze les zul je flink zweten en aan de slag gaan met dumbbels, kettlebells, lichaamsgewicht en cardio-onderdelen!

moordrecht fotos-19_edited.jpg

Open Gym

Tijdens dit uur kan je zelfstandig trainen of bepaalde skills oefenen. Uiteraard is er altijd een coach die kan helpen.

XH1-2 (574).jpg

CrossFit Teens

CrossFit Teens is de brug tussen CrossFit Kids en de WOD voor volwassenen. In de lessen voor tieners bereiden we de kinderen op een verantwoorde manier voor op de techniek van de bewegingen en op sterker worden. Hierna kunnen tieners vanaf 18 jaar direct door in de WOD voor volwassenen.

IMG_0655.JPG

CrossFit Kids

In deze lessen kunt uw kind tussen de 6 en 12 jaar kennis maken met het plezier van bewegen. In de lessen richten we ons op spel en het vergroten van zelfverzekerdheid in het bewegen. Veiligheid staat voorop. Daarom trainen we voornamelijk met lichaamsgewicht of hele lichte gewichten. Ook het emotionele welzijn van uw kind en de veiligheid daarin vinden wij erg belangrijk! In onze welkomstbrief leest u wat dit voor de kidslessen betekent.